User login

Newsletter

Опис за NEWSLETTER

Галерии и уметност, Здравје, Ноќевање, Ноќен живот, Ресторани, Спорт и рекреација

  • Notice: Undefined variable: controls_top in include() (line 10 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: pager_top in include() (line 10 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: image_count_top in include() (line 10 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: controls_bottom in include() (line 20 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: controls_bottom in include() (line 22 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: image_count_bottom in include() (line 24 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).

Планинарско Еколошко Друштво ЕДЕЛВАЈС - Струмица

Планинарското Еколошко Друштво ЕДЕЛВАЈС-Струмица е формирано 1995 година и е член на Федерацијата на планинарски спортови на Македонија. Друштвото брои околу 150 членови од кои активни се 40.


Едриличарски Клуб `Снегар` - Струга

Едриличарскиот клуб `Снегар`е одвоен од Друштвото за водени спортови и рекреација во 1972 година, и оттогаш постигна врвни спортски резултати давајќи репрезентативци на регатите во Европска конкуренција.

Syndicate content
  • English
  • Македонски