User login

Newsletter

Опис за NEWSLETTER

Повеќедневни тури

  • Notice: Undefined variable: controls_top in include() (line 10 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: pager_top in include() (line 10 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: image_count_top in include() (line 10 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: controls_bottom in include() (line 20 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: controls_bottom in include() (line 22 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: image_count_bottom in include() (line 24 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).

Лулка на културата, земја на природата

Ден 1: Добредојдовте во Македонија!
После пристигнувањето трансфер до Осоговскиот манастир.
Преспивање во манастисрките соби.                                         110км

Најдоброто од западниот дел на Македонија

Ден 1: Добредојдовте во Македонија!
По пристигнувањето трансфер до најпознатиот македонски винарски регион Тиквеш и забава за добредојде со незаборавна дегустација на вино во најстарата винарска визба. Ноќевање во Битола.                                                                                                       190км

Syndicate content
  • English
  • Македонски