User login

Newsletter

Опис за NEWSLETTER

Манифестации и фестивали

  • Notice: Undefined variable: controls_top in include() (line 10 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: pager_top in include() (line 10 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: image_count_top in include() (line 10 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: controls_bottom in include() (line 20 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: controls_bottom in include() (line 22 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: image_count_bottom in include() (line 24 of /home/cultmap/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_singleframe/views-slideshow-singleframe.tpl.php).

Скопско лето 2010

`Скопско лето` - бренд и белег на главниот град и на културата во Скопје.

Битолско Културно Лето `Бит-фест` 2010

Со концертот на Гордана Јосифовска Неделковска и Биг бендот од ФМУ Скопје под диригенство на Кире Костов, започна годинашниот летен фестивал `Бит-фест`, кој за отворен го прогласи градоначалникот на Битола, Владимир Талески.

Мајски оперски вечери 2010

Фестивалот Мајски оперски вечери е еден од најпосетените настани во Скопје. Со текот на годините, сцената на Македонската опера и балет (МОБ) е домаќин на бројни оперско-балетски претстави и многу концерти настапи. Овој настан претставува вистински професионален предизвик за уметниците и прекрасно музичко доживување за публиката.

Syndicate content
  • English
  • Македонски